FASE 5

Fase 5

Fase 5 op Saksen Weimar telt in totaal 33 woningen. Met de laatste 9 optanten voeren we nu gesprekken om hun wensen goed op papier te krijgen en het woningontwerp helemaal aan te passen aan hun wensen. De kopers gaan binnenkort kennismaken met onze partners voor het fine tunen van hun woning. Van deur tot keuken en van badkamer tot de wandafwerking.

Start bouw medio 2016
De woningen die verkocht zijn worden nu technisch uitgetekend, zodat ze straks gebouwd kunnen worden. De omgevingsvergunning voor fase 5 wordt eind van dit jaar aangevraagd. Zodra deze verleend is start het woonrijp maken en kunnen we waarschijnlijk nog voor de zomer van 2016 starten met de bouw van de woningen.

Veel animo voor fase 5b
Omdat er zoveel animo was voor fase 5, hebben we een extra deelfase toegevoegd: fase 5b. Speciaal voor geïnteresseerden die we hebben moeten teleurstellen voor een woning in fase 5. Fase 5b bestaat uit 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen, variërend in prijs van € 269.000,- tot € 345.000,- v.o.n. De woningen zijn gelijk aan de woningen in fase 5. Alle woningen zijn inmiddels onder optie. Maar mocht je belangstelling hebben, neem dan even contact op met de makelaar. Wanneer een optant uiteindelijk toch niet koopt, kan je droomwoning op Saksen Weimar zo maar opeens van jouw zijn!