HUWELIJKSAANZOEK OP SAKSEN WEIMAR

Huwelijksaanzoek op Saksen Weimar

Picknick als lokkertje
Op een mooie ochtend werd eerst de nietsvermoedende dame verzocht om naar de kavel te komen van hun toekomstige woning op fase 5. Vervolgens werd ze daar getrakteerd op een picknick in de toekomstige achtertuin van het stel. Op een leeg groen veld genoten ze in alle rust van een heerlijk ontbijt en zelfs de zon liet zich nog even zien. Dit was echter niet het enige wat haar te wachten stond.

"Pas op, straks is het een bom!"
Na het ontbijt besloten ze ‘toevallig’ om hand in hand in voetstappen hun kavel uit te meten van de achtertuin naar voren. Aan het einde van de kavel viel het de dame op dat er iets gedeeltelijk uit de grond stak. "Hè, wat is dat?" vroeg ze verbaasd. "Wat is wat?" werd er schaapachtig gereageerd. Het spelletje meespelend werd er zacht tegen het voorwerp aan geschopt. "Pas op, straks is het een bom!" reageerde de nietsvermoedende dame ongerust. Toch durfde ze het aan om het voorwerp voorzichtig uit de grond te trekken.

"Zou je niet eens opstaan?"
Een prachtig goudkleurig kistje kwam tevoorschijn dat was verzegeld met kaarsenwas. De verbazing werd verruild voor emotie toen uit het geopende kistje een juweliersdoosje tevoorschijn kwam. "Wat ben jij allemaal aan het doen?" vroeg ze geëmotioneerd, nog steeds samen in gehurkte positie. "Zou je niet eens opstaan?", vroeg hij waarop hij op zijn knieën zijn geliefde vroeg of zij met hem wilde trouwen. En natuurlijk gaf zij hem het ja-woord.

Team Saksen Weimar wenst het toekomstige echtpaar veel geluk en voorspoed toe.