Header tussenwoning modern

Tussenwoning klassiek (baksteen)

Ook in modern baksteen of keim of klassiek (keim) mogelijk

PREVIEW FASE 6

Preview Fase 6

Wie had ooit kunnen bedenken dat Saksen Weimar zo populair zou worden? Voor elke nieuwe fase waren steeds zoveel geïnteresseerden, dat we helaas niet iedereen gelukkig konden maken met een nieuw thuis op het mooiste en groenste stukje van Arnhem Noord. Fase 5 en 5b zijn zo goed als verkocht, vandaar dat we je graag alvast kennis willen laten maken met fase 6.

Groen wonen met de stad om de hoek
Fase 6 krijgt dezelfde architectuur en dezelfde typen woningen als fase 5. Dus twee-onder een-kap-woningen, vrijstaande villa’s en hoek- en tussenwoningen vanaf circa € 265.000,- v.o.n. voor een tussenwoning tot ca. € 525.000,- v.o.n. voor een vrijstaande woning. Wat ze nog meer gemeen hebben is hun royale inhoud en de lekker grote tuinen. En natuurlijk de super locatie: wonen in het groen met de stad om de hoek!

Kom naar de Preview fase 6
Net als bij vorige fases organiseren we ook nu weer een Preview om onze plannen voor fase 6 toe te lichten. En natuurlijk horen we tijdens de Preview graag wat je wensen zijn. We verwachten dat de woningen in fase 6 begin volgend jaar in verkoop gaan. De data en de locatie van de Preview is nog niet bekend, maar zodra we meer weten hoor je dat natuurlijk als eerste. Schrijf je in ieder geval in als geïnteresseerde door het contactformulier in te vullen.