PREVIEW FASE 6

Wat je allemaal kunt verwachten in fase 6?

Dat vertellen we je het graag tijdens de Preview op donderdag 12 november aanstaande. De architectuur en de woningtypen zullen hetzelfde zijn als in in fase 5 en 5b. Een rijke architectuur waarbij je kunt kiezen uit een klassieke woning met raampartijen met roedes en spekbanden of een modern woning met grote horizontale en verticale raampartijen. Ook nu heb je weer de keuze uit vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Je koopt op Saksen Weimar al een tussenwoning vanaf circa € 265.000,- v.o.n. De woningen in fase 6 zullen begin volgend jaar in verkoop gaan.

 

Verkaveling en mogelijkheden

Tijdens de Preview maak je kennis met een tweetal verkavelingsvarianten. We zijn natuurlijk benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat. Misschien zit er al concreet een kavel bij waar je belangstelling voor hebt, laat het ons weten! Hiernaast vertellen we wat er allemaal mogelijk en hoe je je eigen woning kunt ontwerpen op Saksen Weimar. Want juist dát is zo kenmerkend voor Saksen Weimar: dat je alle vrijheid krijgt om je huis helemaal in te delen en vorm te geven zoals jij dat graag wilt.

 

Fase 7, de laatste fase

Tijdens de Preview van fase 6 zullen we ook alvast een tipje van de sluier oplichten van fase 7. Dit wordt de laatste fase op Saksen Weimar en wellicht gaan we het daar nog net even anders doen dan anders. We laten je onze ambitie zien voor fase 7 met deels een invulling met semi-patiobungalow. We zijn benieuwd wat je ervan vindt en of dit woningtype iets voor jou is. Zoniet dan horen we uiteraard wat er anders bij jou leeft. Heb je ideeën of wensen? Deel ze met ons tijdens de Preview.

 

Ben jij erbij op 12 november?

Graag nodigen we je uit voor de Preview van fase 6 en ook alvast een beetje van fase 7. Je bent van harte welkom op donderdag 12 november in de Palatijn in Park Sonsbeek. Tussen 19.00 en 21.00 uur staat er een hapje en drankje voor je klaar en krijg je alle tijd om samen met team Saksen Weimar van gedachten te wisselen over de laatste twee fases.

 

Jij komt toch ook op 12 november aanstaande?

 

Team Saksen Weimar