Straatbeeld

Update over Fase 5, 6 en 7

December 2016

FASE 5

De bouw van de woningen in fase 5 gaat voorspoedig! Zo goed als alle woningen zitten onder de kap en de afwerking in de eerste woningen is begonnen. Het onderscheid in architectuur tussen de moderne en klassiek woning is goed te zien. De woningen zijn hierdoor toch weer heel anders dan in de voorgaande fases. Afgelopen week was er weer een kijkmiddag en de kopers waren erg enthousiast te zien hoe ver hun woning gevorderd is. Ze kijken uit naar de oplevering, maar zover is het nog niet. Wel verwachten wij dat eind tweede kwartaal de eerste bewoners in fase 5 hun intrek nemen.

FASE 6

De kopers van een woning in fase 6 kunnen zich opmaken voor de start van het bouwrijp maken van de het terrein in het nieuwe jaar. Dit zal ongeveer twee maanden in beslag nemen. In het tweede kwartaal van 2017 start de bouw van de woningen en het ketenpark zal in het nieuwe jaar verplaatst worden naar de punt in fase 7. Daar vandaan zal de uitvoerder toezichthouden op de bouw van fase 6 en 7!

FASE 7

3 maanden geleden gingen wij in verkoop met de laatste 25 woningen op Saksen Weimar. Het was een mooie nazomer dag die druk werd bezocht. Veel serieuze belangstellende schreven zich in en in 3 maanden tijd hebben wij bijna alle woningen verkocht. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op en ook de toekomstige bewoners van fase 7 zijn super blij. In januari 2017 worden de ontwerpen van de woningen definitief gemaakt en start het uitwerken van de woning om de omgevingsvergunning te kunnen aanvragen. De kopers kunnen zich tijdens de feestdagen alvast oriënteren voor de badkamer, keuken en de sfeer en inrichting van hun huis.