Header hoekwoning klassiek

Hoekwoning klassiek (keim)

Ook in klassiek baksteen of modern (keim of baksteen) mogelijk

De hoekwoningen

Een hoekwoning zo groot als die op Saksen Weimar vind je ze nauwelijks in de bestaande wijken in Arnhem-Noord. Wat een heerlijk huis!

Wonen op een hoek geeft net wat meer vrijheid. De hoekwoningen in fase 7 worden 5,7 meter breed en 10,3 meter diep en dat over drie verdiepingen. De woning heeft een woonoppervlak van 140 vierkante meter en hebben een geweldig grote achter- en zijtuin.

Je kunt kiezen uit klassieke architectuur met een gekleimde of baksteengevel of een moderne architectuur met een gekeimde of baksteen gevel. De begane grond heeft een royale hal, een eetkeuken en een ruime woonkamer. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers – waaronder een ruime ouderslaapkamer – een badkamer en een toilet.

Grote tuinen
De zolder heeft door de hoge kap ruimte voor twee goede slaapkamers en eventueel een tweede badkamer. Bijzonder zijn  de grote tuinen op het noorden of het zuiden. Maar hoe je tuin ook gesitueerd is, door de opvallende diepte ervan kun je op de meeste momenten van de dag volop genieten van de zon.

Oppervlakte woning vanaf 140 m²
Afmetingen woning vanaf 5,7 m bij 10,3 m
Oppervlakte kavel van circa 213 m² tot 340 m²
Uitvoering woning klassiek of modern, keim of baksteen gevel
Koopsom vanaf €327.000,- tot €389.500,-

 

 

Vrijstaande woningen
 

Vrijstaande woningen


Afbeelding
klassiek, baksteen 

Bekijk deze woning

 

Twee-onder-een kapwoningen

Twee-onder-een kapwoningen
Afbeelding
modern, baksteen

Bekijk deze woning

Tussenwoningen
 

Tussenwoningen


Afbeelding
modern, baksteen

Bekijk deze woning