Header tussenwoning modern

Tussenwoning klassiek (baksteen)

Ook in modern baksteen of keim of klassiek (keim) mogelijk

Tussenwoningen

De architectuur op Saksen Weimar sluit naadloos aan op de bestaande bouw in Arnhem-Noord. Kleine rijtjes, diepe woningen, ruime tuinen.

De tussenwoningen zijn 5,7 meter breed en in 10,3 meter diep. En dat over drie verdiepingen! Je woning heeft een woonoppervlak vanaf 140 vierkante meter en ligt aan een brede straat met een mooie groenstrook of met een vrij uitzicht over de groene grondwal. De tussenwoningen zijn uitgevoerd in langs- of dwarskap en jij kiest zelf voor een klassieke of moderne architectuur  met een baksteen of keimwerk gevel.

De begane grond heeft een royale hal, een ruime woonkamer en een brede eetkeuken. Hier kun je prima je eettafel in kwijt! De eerste verdieping heeft drie slaapkamers – waaronder een ruime ouderslaapkamer – een badkamer en een toilet. De zolder heeft door de hoge kap ruimte voor twee fijne slaapkamers en eventueel een tweede badkamer.

Dakkapel, uitbouw of veranda?
Het blok waar je gaat wonen bestaat uit die, vier of vijf woningen zoals je meer ziet in Arnhem-Noord. Maar op Saksen Weimar bepaal je verder heel veel zelf. Kies voor wonen aan de straat- of aan de tuinzijde. Uiteraard is ook een dakkapel mogelijk, een uitbouw, een kelder of een gezellige veranda voor de lange zomeravonden.

Oppervlakte woning vanaf 140m²
Afmetingen woning vanaf 5,7 m bij 10,3 m
Oppervlakte kavel vanaf circa 140 m² 
Uitvoering klassiek of modern, baksteen of keim gevel
Koopsom vanaf €287.500,- tot €311.000,-  v.o.n.

 

 

Vrijstaande woningen
 

Vrijstaande woningen


Afbeelding
klassiek, baksteen 

Bekijk deze woning

 

Twee-onder-een kapwoningen

Twee-onder-een kapwoningen
Afbeelding
modern, baksteen

Bekijk deze woning

Hoekwoningen
 

Hoekwoningen


Afbeelding
klassiek, keim

Bekijk deze woning