Twee-onder-een-kap woning modern

Twee-onder-een-kap woning modern (baksteen)

Ook in modern keim of klassiek (baksteen of keim) mogelijk

De twee-onder-een-kapwoningen

Op zoek naar een ruime woning mét garage op een royale kavel, met maar één buur onder een dak? Je vindt het op Saksen Weimar.

Je twee-onder-een-kapwoning op Saksen Weimar heeft een handige garage en een woonoppervlak van 156 vierkante meter op een kavel vanaf circa 265 vierkante meter. De woning is maar liefst 6,3 meter breed en 10,3 meter diep en dat over drie verdiepingen. Hoe jouw tweekapper er verder uit gaat zien? Dat bepaal je zelf.

Het basisontwerp gaat uit van een begane grond met een ruime woonkamer, een eetkeuken en een grote hal. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder biedt dankzij de hoge kap ruimte voor twee goede slaapkamers en eventueel een tweede badkamer. De lekker ruime tuin is diep genoeg om ook met een tuin op het noorden op veel momenten van de zon te kunnen genieten.


Een sauna, werkruimte of kelder?
Maar wil je het anders? wonen aan de straatzijde of juist aan de tuinzijde? Of werken en slapen op de begane grond? Er is van alles mogelijk. Deel je huis in zoals jij graag wilt. Passend bij je gezin en bij de woonbeleving die jullie zoeken. Een sauna op zolder of juist een werkruimte in de kelder? Jij bedenkt het en wij kijken wat er haalbaar is. En dat is veel. Dat kunnen we je alvast verklappen.

Oppervlakte woning vanaf 156m²
Afmetingen woning vanaf 6,3m bij 10,3m
Oppervlakte kavel vanaf 277m² tot 359m²
Uitvoering klassiek of modern, baksteen of keimwerk gevel
Koopsom vanaf €425.500,- tot €444.500,- v.o.n.

 

Vrijstaande woningen
 

Vrijstaande woningen


Afbeelding
klassiek, baksteen 

Bekijk deze woning

 

Hoekwoningen
 

Hoekwoningen


Afbeelding
klassiek, keim

Bekijk deze woning 

Tussenwoningen
 

Tussenwoningen


Afbeelding
klassiek, baksteen

Bekijk deze woning