EEN ROYAAL THUIS OP DE APPÈLPLAATS

Een woonbeleving die met niets te vergelijken valt


Op de AppèlPlaats wordt wonen eindeloos genieten. Aan werkelijk alles is gedacht om u een woonbeleving te laten ervaren die met niets te vergelijken valt. Luxe, comfort, uitstraling en sfeer staan centraal. Net als energiezuinigheid en duurzaamheid. Op de AppèlPlaats begint het wonen van de toekomst vandaag al. 

HET GEBOUW


De AppèlPlaats voegt een prachtig nieuw hoofdstuk toe aan Saksen Weimar en wordt bijzonder in al zijn facetten. Het fraai ontworpen appartementencomplex telt slechts tien zeer royale en comfortabele appartementen plus een exclusief penthouse. Uniek is de keuze voor hout als bouwmateriaal. Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

De tien appartementen en het penthouse zijn gesitueerd op de eerste tot en met de zesde woonlaag. Elke verdieping telt twee appartementen, type Majoor, die aan elkaar gespiegeld zijn en die via het trappenhuis en de lift bereikbaar zijn. Het penthouse, type Kolonel bevindt zich op de bovenste woonlaag en biedt een geweldig uitzicht.

Saksen weimar appartementen

DE APPARTEMENTEN


De tien appartementen (type Majoor) krijgen een woonoppervlak van circa 120 m2 en worden ruim, comfortabel, luxueus, energiezuinig en zeer sfeervol. Elk appartement heeft de ruimte voor drie ruime slaapkamers, een royale badkamer, een geweldige woonkamer met open keuken en een balkon dat vrij uitkijkt over het groen en de wijk. De hoofdslaapkamer, met de mogelijkheid van een walk-in closet, heeft tevens een prachtig uitzicht over de historische appèlplaats en de oude kazernegebouwen. Slaapkamers kunnen ook eenvoudig betrokken worden bij de woonkamer of ingezet worden als aan de woonkamer gekoppelde werkkamer.  

De appartementen zijn flexibel indeelbaar. U krijgt in het aankoopproces veel vrijheid uw woning in te delen, passend bij hoe u wilt wonen.

Saksen weimar appartementen

HET PENTHOUSE


Het penthouse (type Kolonel) op de zesde verdieping geniet nog meer ruimte en uitzicht en telt circa 169 m2 woonoppervlak met een leefgedeelte en een slaapgedeelte. De woning heeft de mogelijkheid van een tweede badkamer en de indeling van uw penthouse is aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. De woonkamer en open keuken geven het gevoel alsof u in een loft woont.

INTERIEURADVIES

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom bieden we u bij aankoop van een appartement de diensten van een ervaren interieurarchitect aan. Thijssen Nieuwbouw Advies uit Arnhem denkt graag mee op het gebied van indeling, inrichting, sfeer en afbouw. Tevens is het mogelijk om uw ideeën, die worden omgezet in een treffend ontwerp, ten uitvoer te brengen.

Caroline Thijssen