KOPERSTRAJECT

Stap voor stap op weg naar uw appartement op de AppèlPlaats


Onderstaand vindt u de stappen die u doorloopt op weg naar uw appartement op de AppèlPlaats. Schrijf u in voor de nieuwsbrief zodat we u geregeld kunnen bijpraten over de plannen. 

Aanmelden

 

Stap 1

Pre-sale

Tijdens een Pre-sale bijeenkomst op locatie worden het gebouw en de uitgewerkte plattegronden van de appartementen gepresenteerd. Na het evenement kunt u in uw persoonlijke account op de website uw voorkeur aangeven voor een of meer appartementen.
 Stap 2

Definitieve start verkoop op 24 december 12.00 uur

De exacte VON-prijzen worden bekend gemaakt en alle verkoopdocumentatie komt online. U kunt uw inschrijving definitief maken, ook als u niet hebt deelgenomen aan de Pre-sale.
 STAP 3

Inschrijfperiode

Gedurende de inschrijfperiode van 24 december 12.00 uur tot 11 januari 12.00 uur kunt u uw inschrijving op een- of meerdere appartementen van uw voorkeur definitief maken door het inschrijfformulier in uw persoonlijke account op www.saksenweimar.nl compleet te maken. Doe dit voor de einddatum, maar hoe snel maakt niets uit voor de toewijzing.
 STAP 4

Toewijzing

Op basis van alle inschrijvingen worden de appartementen toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met de voorkeursvolgorde van bouwnummers die u opgeeft én uw deelname aan Pre-sale. De exacte data van inschrijving en toewijzing worden later gecommuniceerd.
 STAP 5

Verkoopgesprek BMV Makelaars

Krijgt u een appartement toegewezen, dan wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij BMV Makelaars. Zij nemen met u alle verkoopdocumentatie door.
 STAP 6

Tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst

Gefeliciteerd, u sluit een koop- en aannemingsovereenkomst en u wordt de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwappartement op de AppèlPlaats op Saksen Weimar.
 STAP 7

Interieuradvies

U wordt uitgenodigd voor een intakegesprek met Thijssen Nieuwbouw Advies. Zij denken met u mee over de invulling van uw woonwensen en zijn bekend met de ruime mogelijkheden van de appartementen. Thijssen Nieuwbouw Advies vertaalt uw woonwensen in een persoonlijk interieurontwerp. Dit interieurontwerp helpt u bij het maken van (meer- en minderwerk) keuzes.
 STAP 8

Kopersbegeleiding van Giesbers

Samen met de kopersbegeleider van Giesbers worden uw woonwensen technisch vertaald en worden concrete meer- en minderprijzen afgestemd.
 STAP 9

Ruwbouwwensen

De indeling van het appartement wordt op basis van uw wensen verder aangepast en uitgewerkt.
 STAP 10

Bezoek aan showrooms sanitair, tegelwerk en keuken

U bezoekt de showrooms om de afwerking van de badkamer(s), toilet en keuken uit te kiezen.
 STAP 11

Afbouwwensen

Vervolgens stemt u met uw kopersbegeleider de afbouwopties af. Denk hierbij aan extra stopcontacten, een lichtpunt dat past bij de indeling van uw appartement en de soort binnendeuren.
 STAP 12

Start bouw

Nadat alle opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn komen te vervallen, kan met de bouw worden gestart.
 STAP 13

Contactmomenten op de bouwlocatie

Het is belangrijk dat u betrokken bent bij het gehele proces. Daarom wordt u uitgenodigd voor een start bouw-evenement en wordt u tijdens de uitvoering op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven en kijkdagen.
 STAP 14

Voorschouw en oplevering

Vooruitlopend op de oplevering organiseren we een voorschouw, zodat vóór de daadwerkelijke oplevering de puntjes op de ‘i’ gezet kunnen worden. Bij de officiële oplevering van het appartement ontvangt u de sleutel en kunt u er een thuis van gaan maken.
 STAP 15

Nazorg en service

Na oplevering start de nazorg van Giesbers en zal de VvE de service van de algemene voorzieningen en het onderhoud van het gebouw organiseren.