DE APPÈLPLAATS GAAT IN PRE-SALE

Het is zo ver, de tien luxueuze appartementen en het penthouse van De AppèlPlaats op Saksen Weimar gaan op dinsdag 7 december in Pre-sale. Dat betekent dat u vanaf dat moment in uw persoonlijke account kunt laten weten voor welk(e) appartement(en) u belangstelling heeft. Voordat we 7 december belangrijke projectinformatie plaatsen op de website nodigen we u eerst uit voor een Pre-sale bijeenkomst. Bent u erbij? We hopen het van harte. Tot dan!

Luchtfoto
Kom naar de Pre-sale bijeenkomst


Op dinsdag 7 december ontvangen we u graag in de St. Jozefkerk in Arnhem. Uiteraard vindt deze bijeenkomst verantwoord plaats, binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Kunt en wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via onderstaande button ‘Ja, ik kom naar de Pre-sale bijeenkomst’ (hiervoor heeft u een persoonlijk online account nodig). Via het aanmeldformulier kiest u het tijdslot dat u het best schikt. We vragen alle aanwezigen deze tijdsloten te respecteren. 

De Pre-sale is geen Start verkoop. Met deze bijeenkomst willen we u graag informeren over de huidige stand van zaken in het project De AppèlPlaats. Tijdens de bijeenkomst wordt aan de hand van panelen het project aan u gepresenteerd. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen aan BMV Makelaars, Thijssen Nieuwbouw voor interieuradvies, Braaksma&Roos Architecten en aan de ontwikkelaar en bouwer van het plan, Giesbers Ontwikkelen en Bouwen.

Ja, ik kom naar de Pre-sale bijeenkomst

 

Bent u niet in de gelegenheid om fysiek deel te nemen aan de bijeenkomst? Geen probleem! De informatie zal ook na de bijeenkomst op 7 december beschikbaar zijn op de website, zo kunt u alles thuis rustig bekijken.

 


 

MAAK UW BELANGSTELLING VOOR EEN APPARTEMENT KENBAAR


Op 7 december plaatsen we belangrijke projectinformatie op de website en kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor één of meerdere appartementen. Belangrijk is dat u een account hebt aangemaakt op www.saksenweimar.nl/aanmelden. Alleen dan kunt u uw voorkeur plaatsen. Dit doet u namelijk door in te loggen in uw persoonlijke online account en bij het kopje 'Mijn woning' de appartementen van uw voorkeur door te geven. 

Let op: het doorgeven van uw voorkeuren is geen definitieve inschrijving. U schrijft zich definitief in als het project officieel in verkoop is, vanaf de Start verkoop. Het doorgeven van uw voorkeur heeft wel invloed op de uiteindelijke toewijzing bij de definitieve verkoop. U hebt namelijk een streepje voor, omdat u er zo vroeg bij was. U hoeft echter niet direct bij de start van de Pre-sale uw voorkeur door te geven. Pas als de definitieve verkoop start kijken we naar de voorkeuren. Bent u verhinderd voor de bijeenkomst op 7 december? Geen probleem. Ook dan kunt u vanaf de start van de Pre-sale uw voorkeuren doorgeven via uw persoonlijke online account.

Verkoopprijzen
Op dit moment zijn de definitieve prijzen van de appartementen en het penthouse nog niet exact bekend. De verkoopprijzen zullen starten tussen de €650.000,- en €695.000,- vrij-op-naam. Afhankelijk van het uiteindelijke afwerkingsniveau worden de definitieve koopsommen vastgelegd. 

 


 

DEFINITIEVE VERKOOP IN DECEMBER


Nog vóór de kerstdagen verwachten we definitief in verkoop te gaan met de AppèlPlaats. De exacte datum van de Start verkoop volgt spoedig. Vanaf dat moment komen alle definitieve vrij-op-naam prijzen en alle definitieve verkoopstukken online en kunt u zich officieel inschrijven voor uw favoriete appartement(en).

Ook tijdens de inschrijfperiode kunt u met al uw vragen terecht bij BMV Makelaars. U bent tijdens openingstijden welkom op de Sweerts de Landasstraat 27 in Arnhem. Bellen kan op nummer: [026] 355 21 00.

Laatste nieuws

24-12-2021

Vandaag om 12.00 uur start de verkoop van de 11 exclusieve appartementen van De AppèlPlaats op...

07-12-2021

Vandaag is de Pre-sale van de appartementen en het penthouse op Saksen Weimar gestart. Tussen 15.00...

04-10-2021

Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar krijgt steeds meer vorm. Een preview hiervan is op...