Exclusieve preview Saksen Weimar

Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar krijgt steeds meer vorm. Een preview hiervan is op woensdagavond 14 juli gegeven aan een select gezelschap potentiële kopers. De genodigden hadden zich eerder via de projectsite www.saksenweimar.nl aangemeld als geïnteresseerde en daarbij een woonwensenvragenlijst ingevuld. Door de coronamaatregelen is bewust gekozen voor een klein gezelschap dat toch fysiek bij elkaar kon komen in de sfeervolle St Josefkerk in Arnhem.

Preview

Simon Streit, van Braaksma&Roos architecten, heeft de visie op en de stand van zaken van het ontwerp toegelicht. Hierbij is specifiek ingegaan op de verkregen inzichten vanuit de woonwensenvragenlijst en hoe deze zijn vertaald naar de opzet van het ontwerp, de architectuur en plattegronden. De ambitie is om een groot gedeelte van het gebouw uit te voeren in hout. Hout is duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

Geïnteresseerde kopers dagen wij uit mee te denken over hoe zij hier zouden willen wonen. Daarom is deze avond in de vorm van een workshop en individuele gesprekken gekeken waar de potentiële kopers blij van worden en hoe hun ideale woonbeleving op deze unieke locatie er uit zou moeten zien. Bij deze workshop stonden BMV makelaars, Braaksma&Roos architecten, Thijsen interieuradvies en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen de geïnteresseerden te woord over verschillende thema’s, zoals ruimte indeling, duurzaamheid en architectuur. Op speciale presentatiepanelen was ruimte om opmerkingen en/of ideeën achter te laten. Juist in dit stadium in gesprek gaan met de mogelijk toekomstige bewoners levert ons veel inzichten op om mee te nemen in de verdere uitwerking. Flexibiliteit, comfort en luxe staan hierbij nog altijd centraal. Zo komen we door een persoonlijke benadering tot verrassend en passend Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar.

De start verkoop wordt verwacht in oktober 2021. 

Hieronder enkele gepresenteerde beelden die een indruk geven van het ontwerp.

 

1

2

3

 

4

5

6

 

7

8

9

 

 

10

 

 

Laatste nieuws

24-12-2021

Vandaag om 12.00 uur start de verkoop van de 11 exclusieve appartementen van De AppèlPlaats op...

07-12-2021

Vandaag is de Pre-sale van de appartementen en het penthouse op Saksen Weimar gestart. Tussen 15.00...

23-11-2021

Het is zo ver, de tien luxueuze appartementen en het penthouse van De AppèlPlaats op Saksen Weimar...