Informatie Pre-sale bijeenkomst

Vandaag is de Pre-sale van de appartementen en het penthouse op Saksen Weimar gestart. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur vindt er een Pre-sale bijeenkomst plaats, waar veel geïnteresseerden zich voor hebben aangemeld. Tijdens de bijeenkomst wordt aan de hand van panelen het project gepresenteerd en kan de minibrochure mee naar huis worden genomen om alles thuis nog eens rustig door te lezen.

impressie penthouse

Was u vandaag niet in de gelegenheid om fysiek deel te nemen aan de bijeenkomst? Geen probleem! De informatie is ook onderaan deze pagina en op de rest van de website beschikbaar. Zo kunt u alles rustig bekijken. 
 

MAAK UW BELANGSTELLING VOOR EEN APPARTEMENT KENBAAR
Vanaf vandaag staat belangrijke projectinformatie op de website en kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor één of meerdere appartementen. Belangrijk is dat u een account hebt aangemaakt. Alleen dan kunt u uw voorkeur plaatsen. Dit doet u namelijk door in te loggen in uw persoonlijke online account en bij het kopje 'Mijn woning' de appartementen van uw voorkeur door te geven. In de interactieve woningselector onder het tabblad 'Aanbod' kunt u alle woningspecificaties en plattegronden bekijken. 

Let op: het doorgeven van uw voorkeuren is geen definitieve inschrijving. U schrijft zich definitief in als het project officieel in verkoop is, vanaf de Start verkoop. Het doorgeven van uw voorkeur heeft wel invloed op de uiteindelijke toewijzing bij de definitieve verkoop. U hebt namelijk een streepje voor, omdat u er zo vroeg bij was. U hoeft echter niet direct bij de start van de Pre-sale uw voorkeur door te geven. Pas als de definitieve verkoop start kijken we naar de voorkeuren. Bent u verhinderd voor de bijeenkomst op 7 december? Geen probleem. Ook dan kunt u vanaf de start van de Pre-sale uw voorkeuren doorgeven via uw persoonlijke online account.

VERKOOPPRIJZEN
Op dit moment zijn de definitieve prijzen van de appartementen en het penthouse nog niet exact bekend. De verkoopprijzen zullen starten tussen de €650.000,- en €695.000,- vrij-op-naam. Afhankelijk van het uiteindelijke afwerkingsniveau worden de definitieve koopsommen vastgelegd.

Disclaimer. Met de impressies is getracht een globaal beeld te geven van het project Saksen Weimar. De gebruikte artist impressions zijn letterlijk ‘impressies’ en zijn in sommige gevallen een weergave van optionele of persoonlijke toevoegingen en/of kopersopties. De positie van het weergegeven gebouw in de impressie is indicatief. Aan de inhoud van deze impressie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

MINIBROCHURE

 

 

PRESENTATIEBANNERS PRE-SALE BIJEENKOMST

Banner 1

Banner 4

Banner 2

Banner 5

Banner 3

 

 

Laatste nieuws

24-12-2021

Vandaag om 12.00 uur start de verkoop van de 11 exclusieve appartementen van De AppèlPlaats op...

23-11-2021

Het is zo ver, de tien luxueuze appartementen en het penthouse van De AppèlPlaats op Saksen Weimar...

04-10-2021

Wonen op de AppèlPlaats Saksen Weimar krijgt steeds meer vorm. Een preview hiervan is op...